A A A K K K
для людей із порушенням зору
Поворська громада
Волинська область, Ковельський район

Поворська ОТГ матиме поліцейського офіцера громади

Дата: 14.08.2019 11:30
Кількість переглядів: 685

14 серпня 2019 року сільський голова Поворської сільської ради Сергій Семенюк під час презентації проекту «Поліцейський офіцер громади»  в обласному центрі Волині підписав Меморандум про співпрацю та партнерство між Головним управлінням Національної поліції у Волинській області та Поворською сільською об’єднаною територіальною громадою.

Проект «Поліцейський офіцер громади» – це продовження впровадження реформи поліції, метою якого є тісна взаємодія поліцейського з об’єднаною територіальною громадою та мешканцями сільської місцевості.

Таким чином обраний офіцер громади, який нестиме службу на території сільської ради, пройде  відповідне навчання у рамках міжнародної програми. Він буде проживати на її території та постійно контактуватиме з громадою, сприятиме вирішенню проблем і потреб її жителів. При цьому поліцейського не відволікатимуть на виконання не властивих йому функцій.

Заступник голови Національної поліції Олександр Фацевич, який був присутній на заході,  переконаний, що така ініціатива стане рушієм для зміни свідомості людей, які невдовзі матимуть інакше уявлення про поліцейського громади, не порівнюючи його зі звичним дільничними.

— Ми пропонуємо змінити філософію та інституцію поліцейських, які безпосередньо житимуть у середовищі. Ці поліцейські будуть попереджати локальні проблеми і працюватимуть на місті. Будуть слухати громадян, що поруч і реагувати на ситуації безпосередньо по виникненню, – сказав Олександр Фацевич.

Варто зазначити, що процес підготовки поліцейських офіцерів громади буде тривати 2,5 місяці, попередньо – місяць на подачу анкет і трохи менше місяця на відбір і тестування.

Відбір анкет розпочинається вже сьогодні, 14 серпня.

Важливо, що отримати офіцерську посаду може кожен, хто має вищу або не повну вищу освіту, пройшовши повну підготовку до посади. Термін навчання складає 6 місяців, така ж тривалість стажування. Заробітна плата поліцейських офіцерів громади стартуватиме від 13 тисяч гривень. 

З усіх питань стосовно впровадження Проекту в громаді звертайтесь до представника Управління превентивної поліції Чоботана Валерія Івановича (моб. тел. 099 27 92 789)


 

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь