A A A K K K
для людей із порушенням зору
Поворська громада
Волинська область, Ковельський район

У військовій частині А1547 відзначили День Збройних Сил України

Дата: 06.12.2018 14:35
Кількість переглядів: 2070

06 грудня у військовій частині А1547 с. Поворськ відбулися урочистості з нагоди Дня Збройних Сил України.

Перед початком урочистих заходів представники районної та місцевої влади, військовослужбовці  поклали квіти до меморіального знаку пам'ять Миколи Яворського та хвилиною мовчання вшанували пам’ять всіх полеглих за свободу і незалежність України.

Голова районної ради Андрій Броїло від імені голови районної державної адміністрації Віктора Козака, депутатського корпусу району привітав усіх присутніх у залі військовослужбовців та тих бійців, які на даний час знаходяться на Сході України, зі святом української армії. Він висловив слова співчуття та підтримки сім’ї загиблого під час виконання військових завдань в АТО Миколи Яворського. Також побажав всім мирного неба, міцного здоров’я, затишку у кожній родині.

За сумлінне, високопрофесійне виконання службових обов’язків, вагомий особистий внесок у зміцнення обороноздатності держави, активну громадянську позицію та з нагоди Дня Збройних Сил України почесними грамотами райдержадміністрації та районної ради нагороджені прапорщик Євгенія Ващук та старший солдат Степан Савчук

З вітальним солом та побажанням миру в Україні від сільського голови Сергія Семенюка звернулася секрета сільської ради Самчук Світлана Степанівна. 

За поданням командування війскової частини А1547 Грамотою Поворської сільськоїради за сумлінне виконання службових обовязків, зразкову військову дисципліну, ініціативність був нагороджений старший солдат Войтюк Віктор; Подяками сільського голови за мужність, патріотизм, високий професіоналізм проявлені в зоні прведення антитерористичної операції на сході України відзначили наступних військових: прапорщика Остапчука Олександра, старшого сержанта Бахарєва Віктра, сержанта Медведюка Юрія та старшого солдата Сільчука Віктора.

Також перед присутніми був доведений наказ про внеесення прізвища Миколи Яворського до Книги пам’яті на вічне зарахування до списку військової частини. Військовослужбовці та гості переглянули документальний кінофільм про життєвий та бойовий шлях рядового Миколи Яворського.

Завершилися урочисті заходи святковим концертом за участю колективу «Колорит» районного будинку культури, учнів Ковельської школи мистецтв та Поворської дитячої музичної школи.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь