A A A K K K
для людей із порушенням зору
Поворська громада
Волинська область, Ковельський район

1939 – 1945 ПАМ’ЯТАЄМО! ПЕРЕМАГАЄМО!

Дата: 15.05.2018 15:56
Кількість переглядів: 928

День Перемоги! Його урочистим салютам не змовкнути у віках, його сльозам радості не забутися ніколи. Травневий день 1945 року увійшов в історію людства як свято Миру, свято визволення планети від фашизму.
Цей святий день завжди викликає  почуття світлої радості, безмежної гордості за наш народ та гіркий сум водночас. Знаючи, якою великою ціною завойовано нашу перемогу, схиляємо голови перед священною пам’яттю загиблих. Ми згадуємо всіх, чиє життя забрала війна, низько вклоняємося та складаємо глибоку шану ветеранам, які на своїх плечах винесли тягар війни. Ми вдячні за зразки мужності, силу духу, самопожертву, які ви виявили у боях за рідну землю.  

Фото без опису

9 травня біля  Обеліска Слави зібралася  Поворська громада, щоб  відзначити 73-річницю Перемоги у Другій cвітовій війні, вшанувати подвиг українського народу, віддати шану всім борцям проти нацизму та згадати про загиблих воїнів і жертв війни.

Фото без опису

Фото без опису

 У ці чудові весняні дні  українці знову дають відсіч озброєному агресору. Українські воїни самовіддано відстоюють незалежність та територіальну цілісність країни. Серед героїв, хто віддав життя за мирне небо й  наш спокій і наш земляк – Микола Яворський.

  Зі словами подяки та вітаннями до ветеранів і присутніх звернулися   голова громади Сергій Семенюк, начальник відділу культури ковельської РДА Тетяна Матяшук, депутат районної ради Анатолій Корнійчук, майор військової частини А 1547 Віталій Ганджа,  учні Поворського ліцею, вихованці дитячого садочка, священнослужителі місцевих храмів – отець Дмитро та отець Петро. 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Відбулася церемонія покладання квітів до Обеліска Слави, після чого присутні вшанували хвилиною мовчання пам'ять загиблих солдатів Великої Вітчизняної. По завершенню мітингу на ветеранів чекали ще й «фронтові сто грамів». 

Хай мир і злагода панують на нашій землі!

Вічна пам'ять загиблим, низький уклін живим!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь